Please update your Flash Player to view content.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

 

alt

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο του Προέδρου του International Council of Certified Management Consulting Institutes(ICMCI) Κυρίου Sorin Caian, ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Συμβούλων Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΕΣΕΚ).

 

Το ICMCIείναι σήμερα ο μεγαλύτερος οργανισμός ρύθμισης του επαγγέλματος των Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, με μέλη σε πέραν των 60 χωρών. Στόχος του ICMCI είναι η συνεχής αναβάθμιση του ρόλου των Επαγγελματία Συμβούλου Επιχειρήσεων, η ρύθμιση του επαγγέλματος με επαγγελματικά και ποιοτικά πρότυπα για την διασφάλιση υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας.

 

Στα πλαίσια της επίσκεψης του ο Κύριος Caianείχε επαφές με κρατικούς αξιωματούχους με τους οποίους συζητήθηκε ο ρόλος και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι Certified Management Consultants(CMCs) και κατέθεσε συγκεκριμένες εισηγήσεις πάνω σε θέματα της οικονομίας του τόπου.

 

Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στα μέγαρο του ΚΕΒΕ στη Λευκωσία ο Πρόεδρος του ICMCIαναφέρθηκε στον επαγγελματισμό και την ηθική που πρέπει να διακατέχει έναν Σύμβουλο Επιχειρήσεων υπερθεματίζοντας πως ο ΣΕΣΕΚ, ως πλήρες μέλος του (ICMCI)  έχει τη δυνατότητα να πιστοποιεί επαγγελματίες με το διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν του CMC. Η πιστοποίηση αυτή διαβεβαιώνει και πιστοποιεί ότι οι Σύμβουλοι συμπεριφέρονται σωστά, ηθικά και στα πλαίσια ποιητικών κριτηρίων.

 

Την ημερίδα χαιρέτισαν το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Κύριος Φειδίας Πηλίδης, ο Πρόεδρος του ΣΕΣΕΚ Κύριος Λούης Λοΐζου και ο επικεφαλής της EBRDστην Κύπρο Κύριος LiborKrkoška. Η εκδήλωση έκλεισε με παρουσίαση της EBRDαναφορικά με τα επενδυτικά προγράμματα της στην Κύπρο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

Ο Κύριος Caian φιλοξενήθηκε στην Κύπρο από τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Συμβούλων Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΕΣΕΚ) ο οποίος ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ.

 

Λευκωσία 19/04/16